Setmanari Capgròs

Setmanari gratuït d'actualitat des de fa 36 anys

 Setmanari Capgròs. Revista setmanal que s'edita a Mataró des de 1984, amb contingut sobre la ciutat i el Maresme. És un dels primers setmanaris gratuïts editats íntegrament en català. Inclou articles d'interès vinculats a l'actualitat local i comarcal (política, successos, societat, cultura, esports) a més de seccions temàtiques. És un dels mitjans setmanals més llegits de Catalunya, amb més de 50.000 lectors setmanals

Líder d'audiència a Mataró i Maresme.

30.000 exemplars (controlats per OJD) i entre 56.000 i 100.000 lectors setmanals (Auditats per EGM-Baròmetre de la Comunicació).

El primer mitjà pel qual s'informa el lector de Mataró (últim estudi Diputació i Ajuntament de Mataró).

Més de 800 punts de distribució a Mataró i Maresme.

Diari Digital

Diari digital informatiu amb més de 17 anys, líder d'audiència

Capgros.com. El diari digital de Mataró i el Maresme, un dels mitjans locals online pioners al país. Nascut l'any 2003 i centrat en l'actualitat informativa local i comarcal, ha evolucionat durant els anys fins convertir-se, en l'actualitat, en un mitjà global que, centrat en el territori de Mataró i el Maresme, ofereix actualitat de proximitat -última hora i reportatges d'anàlisi- i canals centrats en la gastronomia, la salut i el benestar, i l'empresa, l'economia i el comerç.

4 canals: 

Última hora / Gastronomia / Healthy /Negoci

Acumulat 2020:

1.200.000 usuaris únics

4,5 milions de visites

6,9 milions de pàgines vistes

Canals propis:

Newsletter: 13.000 contactes

Facebook: 14.500 seguidors

Instagram: 12.700 seguidors

Twitter: 12.400 seguidors

Whast App: 1.200 contactes


Mensual 3viles

Mensual de distribució gratuïta per les

3 viles

3 Viles. Revista que s'edita mensualment des de fa de vint-i-set anys i que s'ha consolidat com la publicació líder de la zona compresa pels municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d'Estrac i Sant Vicenç de Montalt. Es tracta d'una revista gratuïta que es nodreix d'informació local, articles d'interès general i de l'oferta associativa, cultural i comercial de les tres viles maresmenques.

Mensual de distribució gratuïta des de fa 27 anys per les poblacions de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac

7.500 exemplars.

Prop de 200 punts de distribució.

Pàgina web pròpia amb enllaç als anunciants.