Marketplace

Capgròs Aprop Mataró. El marketplace dels comerços de Mataró. Capgròs aprop Mataró permet comprar a botigues i establiments de tota la vida de Mataró, des de casa de manera online, que tot t'ho portin a casa en una sola comanda i de la forma més senzilla possible. La web inclou tot tipus de comerços, negocis i serveis locals, de manera que els usuaris no han de dependre dels horaris d'obertura. Capgròs aprop Mataró també és un aparador digital per als comerços i establiments locals que volen donar un pas més a l'hora d'oferir opcions de compra als ciutadans.

El Marketplace de comerços de proximitat.

Els clients hi poden comprar productes o serveis les 24h del dia des de qualsevol dispositiu.

S'envien els productes a domicili.

Permet ampliar la venda a altres zones geogràfiques.

Tot es gestiona a través d'una única plataforma de comerç de la ciutat.

Suports

Suports publicitaris a la via pública

La seva ubicació a la via pública en llocs estratègics, fa que els impactes publicitaris siguin vistos per una gran part de la població.

Afavoreix la imatge de la empresa anunciant, ja que es tracta d'un contenidor ecològic.

Poblacions: Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar, Calella i Pineda de Mar.

Espai expositiu


De fa 16 anys el vestíbul de les instal·lacions de Capgròs al carrer Sant Benet s'ha convertit en un espai expositiu que dóna cabuda als creadors de la ciutat i la comarca. L'espai Capgròs presenta cada mes una exposició diferent, que recull tant obres d'artistes consolidats com ofereix l'oportunitat a nous creadors de donar a conèixer la seva obra. Actualment més de 150 artistes han penjat ja les seves obres.